Menu
Reply
georgegarrott
  • 1
  • 0
  • 0
Just joined
151 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

No internet - Quickstart didn't work

Hello,

Please help, we have just received a new router after re-signing up to Virgin after 5 months away.

However, we can't get onto the internet. We are getting a yellow light on front of the router and when we sign into the WIFI it takes us to the Router IP address and says there is a problem. Reset the router several times.

We have now received a replacement router and this still isn't working, with the same issue.

Is there something we are missing? Struggling to get hold of anyone in the call centre.

Appreciate any help!

Many thanks,

George

0 Kudos
Reply
MikeRobbo
  • 15.27K
  • 1.17K
  • 1.94K
Alessandro Volta
148 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: No internet - Quickstart didn't work

All new installs / replacement electronic equipment need to be activated.

You can try the Activation number -  0800 953 9500 

Best time to phone is 08:00

Or

You can wait on here for one of the VM Staff to pick up the thread but this may take a few days.


*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
BT Smart Hub 2 with 70Mbs Download,18Mbs Upload, 9.17ms Latency & 0.35ms Jitter.
0 Kudos
Reply