Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
68 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

New setup - Flashing green arrows

I have just moved into a new property. The previous owner had virgin media aswell, so all infrastructure is there.

I have also got Virgin media - Hub 3 came yesterday.  Installed it, but I get no wifi.  Base light is solid green, the 'wifi' signal of the 3 waves is solid green, but I get constant flashing green arrows.  Left it overnight, but no change.  I've done a few hard resets, turned it off and on a few times, but I end up at this same problem.

I've got a technician coming (1 week wait!!), but until then I have no internet.  Anyone else having similar problems?  Any advice?

Thanks

0 Kudos
Reply
  • 3.67K
  • 288
  • 516
Superfast
62 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: New setup - Flashing green arrows


@nickwong62 wrote:

I have just moved into a new property. The previous owner had virgin media aswell, so all infrastructure is there.

I have also got Virgin media - Hub 3 came yesterday.  Installed it, but I get no wifi.  Base light is solid green, the 'wifi' signal of the 3 waves is solid green, but I get constant flashing green arrows.  Left it overnight, but no change.  I've done a few hard resets, turned it off and on a few times, but I end up at this same problem.

I've got a technician coming (1 week wait!!), but until then I have no internet.  Anyone else having similar problems?  Any advice?

Thanks



Try activating the device:

0800 953 9500

0 Kudos
Reply
  • 3.39K
  • 194
  • 318
Forum Team
Forum Team
20 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: New setup - Flashing green arrows

Hi nickwong62,

 

Sorry to hear about the internet issue you experienced after receiving the equipment. I've had a little peek at your account and can see that you're fully installed and activated. Do let us know if you're still experiencing issues so we can help.

 

Thanks,

 

Lisa

0 Kudos
Reply