Menu
Reply
Highlighted
  • 1
  • 0
  • 0
Just joined
171 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

New modem

  • I received a new modem today as part of an upgrade to 500mbs.
  • Ordered on Friday.
  • It doesn't work, no lights.
  • I've plugged the power supply into 4 different outlets. Nothing.
  • Now it is taking 3 days to mail me a new one.

My old modem no longer works.

I am supposed to be working from home.

This is a complete pain.

I am also getting the run around re 4k on the TV.

 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 2.57K
  • 391
  • 529
Trouble shooter
153 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: New modem

Hi Sprocketuk,

Does the power supply from your old router fit?

If it does and you get a connection (lights) then you may need to call 0800 953 9500 to have the new equipment activated

Dave

The Service you do for others is the rent you pay for your room here on Earth - Muhammad Ali
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 14.88K
  • 1.17K
  • 3.47K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
142 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: New modem

if the above post does not help then push them to re activate your old equipment until the replacement hub/power supply arrives - they might argue but it should be possible

____________________

Tony
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 6.19K
  • 460
  • 1.08K
Hero
111 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: New modem

Just checking: did you tuen on the hub? That little switch is sometimes missed.

--
Hub 3.0, TP-Link Archer C8, TP-Link TL-SG1008D 8-port gigabit switch, V6
My Broadband Ping - Roger's VM Broadband Connection
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.25K
  • 135
  • 190
Forum Team
Forum Team
71 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: New modem

Thanks for the post Sprocketuk and welcome to our community.

 

We can see that you've got a replacement on it's way to you, please do let us know how this goes.

 

Thanks, Emily.

0 Kudos
Reply