Menu
Reply
Helphelphelp1
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
133 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

New hub activated but solid yellow light

New hub arrived and has been activated but it is stuck on solid yellow line. 3 days of trying customer services and no luck. What next?

0 Kudos
Reply
Andrew-G
  • 9.82K
  • 1.59K
  • 4.73K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
96 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: New hub activated but solid yellow light

Is it not working, or is the only issue a yellow LED?

You've tried a pinhole reset

Experience here is that a biro is not suitable, the best tool is an unbent paperclip or a SIM card removal tool, and push in firmly and hold for 30-60 seconds. When it has recovered from the trauma, you'll need the Settings password from the label on the base, not to be confused with the default wifi password. 

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Ashleigh_C
  • 2.93K
  • 116
  • 239
Forum Team
Forum Team
65 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: New hub activated but solid yellow light

Hi there @Helphelphelp1

 

Thank you so much for your post and welcome back to our forums! 

 

I'm so sorry to hear that you have faced this issue with your account! Can I ask if you have been able to resolve this since your last post?

 

Thank you. 

Ash_C
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply