Menu
Reply
Anonymous
Not applicable
334 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

New hub 5

Got my new hub 5 yesterday plugged up activated got no internet the hub has been flashing blue for 24hrs. I have been in contact with VM and they say the fault is in my house and i have to pay for engineer to come out. The hub 5 has gone in the same place my hub 3 was i havnt moved any cables just a straight forward plug in. VM say i have not set it up right and the fault is in my house. I still have my hub 3 and want to connect that back up as i have never had a fualt with it in 3 years. VM are saying they cant do that and i have to pay for engineer to come out. I have now been left with no internet and no help sorting it out. Can someone pls help me resolve this i just want my hub 3 reactivating.

Tags (1)
0 Kudos
Reply
carl_pearce
  • 1.42K
  • 91
  • 313
Knows their stuff
313 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: New hub 5


@Anonymous wrote:

Got my new hub 5 yesterday plugged up activated got no internet the hub has been flashing blue for 24hrs. I have been in contact with VM and they say the fault is in my house and i have to pay for engineer to come out. The hub 5 has gone in the same place my hub 3 was i havnt moved any cables just a straight forward plug in. VM say i have not set it up right and the fault is in my house. I still have my hub 3 and want to connect that back up as i have never had a fualt with it in 3 years. VM are saying they cant do that and i have to pay for engineer to come out. I have now been left with no internet and no help sorting it out. Can someone pls help me resolve this i just want my hub 3 reactivating.


https://community.virginmedia.com/t5/QuickStart-set-up-and/Hub-5/td-p/4903985

 

0 Kudos
Reply
Paul_DN
  • 9.83K
  • 506
  • 990
Forum Team
Forum Team
294 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: New hub 5

Hi G78,

Thank you for reaching out to us in our community and welcome, sorry to see you have had no internet since upgrading to our Hub 5.0, I have tried to locate your account however wasn't able with the details we have for you, so I can help I will send you an invitation into a private chat, once received please click on the purple envelope to accept?

Regards

Paul.

0 Kudos
Reply
Anonymous
Not applicable
283 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: New hub 5

Hub 3 back up and running engineer coming tuesday....👍👍

Thanks

 

https://community.virginmedia.com/t5/QuickStart-set-up-and/Hub-5/td-p/4903985

0 Kudos
Reply
Akua_A
  • 4.08K
  • 105
  • 283
Forum Team
Forum Team
220 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: New hub 5

Thank you for the update @Anonymous.

Please let us know how the appointment goes and if you need any further help.

Thanks,

Akua_A
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply