Menu
Reply
CalShannon
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
256 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

New customer. Hub 3 no internet - profile says no package

Hi

Took delivery of my new Hub 3 today. Plugged in and followed instructions and all seemed good. Hub lights flashed then went single solid white at bottom.

Can't seem to get online, when connecting to hub I get this page which says "Internet (Access Denied)":

CalShannon_0-1602350966886.png

 

Called up the auto activation, and it says it's all activated. Even got a text a few hours ago. Ran a test via My Virgin Media page

CalShannon_1-1602351079178.png

 

And my profile now says this

CalShannon_2-1602351117008.png

 

Been a few hours now and not sure where to go

0 Kudos
Reply
Simpson91
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
244 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: New customer. Hub 3 no internet - profile says no package

This is happening to me too right now! Any answers would be great 🙂 

0 Kudos
Reply
MikeRobbo
  • 15.27K
  • 1.17K
  • 1.94K
Alessandro Volta
232 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: New customer. Hub 3 no internet - profile says no package

All new installs / replacement electronic equipment need to be activated.

You can try the Activation number -  0800 953 9500 

Best time to phone is 08:00

Or

You can wait on here for one of the VM Staff to pick up the thread but this may take a few days.


*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
BT Smart Hub 2 with 70Mbs Download,18Mbs Upload, 9.17ms Latency & 0.35ms Jitter.
0 Kudos
Reply
Simpson91
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
228 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: New customer. Hub 3 no internet - profile says no package

I have rung this and it says it is all activated - but I can’t get wifi on mine or my partners phone? 

0 Kudos
Reply
Natalie_L
  • 2.66K
  • 120
  • 231
Forum Team
Forum Team
148 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: New customer. Hub 3 no internet - profile says no package

Hi Simpson91,

 


I am sorry to hear you are experiencing issues with your new equipment. 

 

Is it just the mobile devices that are struggling to connect to the Hub or all wireless connections?

 

Let us know and we will be happy to assist further.

 

 

 

 

Nat
0 Kudos
Reply