Menu
Reply
lordoftime79
  • 22
  • 0
  • 2
Tuning in
268 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

Moved home and no broadband

We have moved to a new property this week we called virgin media last week to inform them and was told they would take care of it and to take my equipment (hub3) with me and that we would be live at the new address yesterday - i didnt get chance to connect until today but it is stuck on a green flashing light - i called customer services and they said the would activate us and it would take 30mins hours later still no joy, i have sinced tried using the new cable that came in the post and doing a pin hole reset both to no avail.

0 Kudos
Reply
Adduxi
  • 6.08K
  • 511
  • 1.57K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
235 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: Moved home and no broadband

If you have called Activation and getting nowhere, the cable is most likely disconnected at the outside Omnibox, or in the street cabinet.

Best to phone and ask for a technician to sort this out.   Customer services will not know if a cable is disconnected or not btw.  All they know is if the property has had VM previously.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Hayley_S
  • 3.9K
  • 129
  • 255
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
180 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: Moved home and no broadband

Hello @lordoftime79,

Welcome back! Thanks for posting.

I am sorry for the issues with your new home move.

Are you connected now? If not please let me know.

Many thanks,

Hayley
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
lordoftime79
  • 22
  • 0
  • 2
Tuning in
169 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: Moved home and no broadband

all sorted now thank you - it turns out the flat upstairs have had services connected and Virgin used the connection that used to come here so the engineer came out and put a splitter and tuned the levels! all is good now!

0 Kudos
Reply
Zak_M
  • 6.12K
  • 315
  • 545
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
146 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: Moved home and no broadband

Glad to hear that this has been resolved @loroftim79. 

 

||ZM

0 Kudos
Reply