Menu
Reply
Hollybowden15
  • 4
  • 0
  • 0
Tuning in
216 Views
Message 1 of 9
Flag for a moderator

Installation issues

20210425_133021.jpg

20210425_133011.jpg

We have just signed up to virgin media and received the pack. We have a box on the wall but the cable doesn't seem to fit in the connection from the box? Do we need an engineer or a connector? Photos attached

Tags (1)
0 Kudos
Reply
stabilo00
  • 250
  • 32
  • 52
Superfast
193 Views
Message 2 of 9
Flag for a moderator

Re: Installation issues

You need an F connector coupler

https://www.screwfix.com/p/labgear-f-plug-adaptor-10-pack/95730?tc=RA3

B and Q sell them or any satelite shop

Hollybowden15
  • 4
  • 0
  • 0
Tuning in
188 Views
Message 3 of 9
Flag for a moderator

Re: Installation issues

Thank you!! I'll try it 

0 Kudos
Reply
stabilo00
  • 250
  • 32
  • 52
Superfast
171 Views
Message 4 of 9
Flag for a moderator

Re: Installation issues

If you take the cover off the box you have pictured you may find that it is a very short piece of cable that is poking out and it is connected to an isolator. If so you can unscrew it and attach the cable Virgin sent instead doing away with the need to get a coupler.
0 Kudos
Reply
Sasha_W
  • 973
  • 40
  • 75
Forum Team
Forum Team
109 Views
Message 5 of 9
Flag for a moderator

Re: Installation issues

Afternoon @Hollybowden15

 

Welcome to the forum page and thanks for posting this on here. 

 

 

Sorry to hear you're already having some issues, did you manage to get this sorted? If not, if this was a quick start kit, we may be able to arrange an engineer to sort this for you if you're having some trouble mending it. 

 

Please do let us know, more than happy to help 🙂 
 

Thanks 

Sasha - Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
Hollybowden15
  • 4
  • 0
  • 0
Tuning in
108 Views
Message 6 of 9
Flag for a moderator

Re: Installation issues

I bought a connector and my hub seems to be on now. I rang up customer services yesterday and they're activating the broadband. They said I'll receive a text when it's activated....do you know roughly how long this takes as I've still not received one? 

Thanks

0 Kudos
Reply
Sasha_W
  • 973
  • 40
  • 75
Forum Team
Forum Team
102 Views
Message 7 of 9
Flag for a moderator

Re: Installation issues

Thanks for replying back to me Holly, 

 

From taking a look at your account it doesn't give a specific time but we usually do say within 24-48 hours, but if you do have any issues please do let me know and more than happy to help. 

 

Thanks 

Sasha - Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
Hollybowden15
  • 4
  • 0
  • 0
Tuning in
84 Views
Message 8 of 9
Flag for a moderator

Re: Installation issues

Hello!

Its been 48 hours and I've not had a text still. We have also tried turning the router on and off in hope it has activated but it hasn't yet. Could you look into this please? 

 

Thanks 🙂 

0 Kudos
Reply
Beth_G
  • 3.14K
  • 196
  • 306
Forum Team
Forum Team
75 Views
Message 9 of 9
Flag for a moderator

Re: Installation issues

Hi Hollybowden15,

 

Sorry to hear you're still not activated yet, this is disappointing.

 

I've now arranged an engineer appointment for you - I'll pop you over a PM to confirm the time slot.

 

Kind regards,

 

Beth

0 Kudos
Reply