Menu
Reply
Highlighted
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
65 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Hub issue

Got my upgrade beast bundle yesterday. Hub wont connect just keeps going red. Still using the old one now. Tried calling support but gave up waiting. Any ideas??

Tags (4)
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 17.33K
  • 1.82K
  • 3.01K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
43 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Hub issue

If the old Hub still works then the new one hasn't been activated, as once it is, the old Hub is simultaneously de-activated.

Here is some recent advice in another thread from "newapollo"
---------------------------------
VM have recently started pre-activating their equipment, and the equipment should call "home" and be activated within 30 minutes, however sometimes this fails and the advice is to sign into Service status at the top of this page and run a test against the equipment you are installing. "By doing this we’ll be able to reboot the equipment or put you in touch with the right team".

The old method was to reboot the equipment and if it failed then you need to phone to get your box activated. 0800 953 9500.
You will need the box serial number, and your account and area number.

You could also try contacting New accounts and Set Up for them to complete the setup and activation.
That would be options 1,1,1 and 4 if dialling 150 from a Virgin landline , or options 1,1,2 and 4 if dialling 0345 4541111 from any other phone

--------------------
John
--------------------

My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply