Menu
Reply
Drn2020
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
545 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Hub 3.0 US Ranging Failed

Tried to set up a new router and keep getting a US ranging error. No internet connection. Network log showing critical error, no ranging response received. Tried a full reboot and having the same issue. Can anyone figure this out?

0 Kudos
Reply
MikeRobbo
  • 15.27K
  • 1.17K
  • 1.94K
Alessandro Volta
522 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 US Ranging Failed

All new installs / replacement electronic equipment need to be activated.

You can try the Activation number -  0800 953 9500 

Best time to phone is 08:00

Or

You can wait on here for one of the VM Staff to pick up the thread but this may take a few days.


*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
BT Smart Hub 2 with 70Mbs Download,18Mbs Upload, 9.17ms Latency & 0.35ms Jitter.
0 Kudos
Reply
Drn2020
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
502 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 US Ranging Failed

Thanks.

This is first I've heard of an activation number. How do I use that to activate the connection?

D

0 Kudos
Reply
Z92
  • 2.47K
  • 203
  • 392
Problem sorter
495 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 US Ranging Failed

You need to ring it, with the details on the bottom of your router. 

0 Kudos
Reply