Menu
Reply
Highlighted
  • 6
  • 0
  • 0
Joining in
261 Views
Message 1 of 10
Flag for a moderator

Have a fault

Have plugged in QuickStart, we have a green light at bottom & green fan only on hub, have rebooted & nothing. 
This is my last attempt at contacting as have tried ringing, messaging with no joy. I will cancel direct debit if I do not receive help, as we were promised a good service & so far we have not!
I do not have a wall socket the cable comes out of the wall! Please help!

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.56K
  • 196
  • 545
Community elder
256 Views
Message 2 of 10
Flag for a moderator

Re: Have a fault

Have you called to activate the Hub, as in the instructions?

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 6
  • 0
  • 0
Joining in
252 Views
Message 3 of 10
Flag for a moderator

Re: Have a fault

Tried, will try again

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 6
  • 0
  • 0
Joining in
205 Views
Message 4 of 10
Flag for a moderator

Re: Have a fault

Hello, tried again this morning, phoned number followed information to activation & was left waiting on phone for 20 minutes, gave up as my son has to do his schoolwork on old provider. Please is their another way to get our system activ as ted other than sitting on the phone listening to dreadful music with no indication of where you are in the queue!

be grateful for help!

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.56K
  • 196
  • 545
Community elder
202 Views
Message 5 of 10
Flag for a moderator

Re: Have a fault

Hopefully a VM person will see this soon and help.

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 23
  • 8
  • 8
Forum Team
Forum Team
196 Views
Message 6 of 10
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Have a fault

Hi @bridgetwheatley 

 

If you PM  me your account number, area code, address and contact number I will look into this for you

Regards 

Craig (vm technician 28140)


Here to help! I'm a technician helping out whilst working from home. Find out more


0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 23
  • 8
  • 8
Forum Team
Forum Team
185 Views
Message 7 of 10
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Have a fault

Please dont post any private information on the public forum if you could private message me your account details inc account number that would be great 

Craig 28140


Here to help! I'm a technician helping out whilst working from home. Find out more


0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 6
  • 0
  • 0
Joining in
143 Views
Message 8 of 10
Flag for a moderator

Re: Have a fault

Please advise how I pm you, can you pm me! Sorry was dog walking & difficult to navigate!

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.56K
  • 196
  • 545
Community elder
137 Views
Message 9 of 10
Flag for a moderator

Re: Have a fault

He can't pm you.

Hover over his name. You will see an option to pm him. 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 6
  • 0
  • 0
Joining in
101 Views
Message 10 of 10
Flag for a moderator

Re: activation

Hello, has been on 20 mins , green light is flashing at the bottom & green fan is on & nothing else!

0 Kudos
Reply