Menu
Reply
991
  • 5
  • 0
  • 0
Joining in
130 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Failure to launch.....

So i signed up for VM BB a week ago, was given pre-install date of 1st july, install date of 15th july.

Engineer failed to show up on first, called in, was on the phone for an hour going round in circles, eventually, someone decided just to cancel my account.  Re-activated it, install date now 19th of july.

Must have spent about 3 hours on the phone since, going round in even bigger circles, pre-install moved to the 2nd nobody showed, then the3rd nobody shows, now the 5th.  Old phone/BB supplier is due to cut off on the 15th, hence will be without service for at least 4 days - a vulnerable customer who requires emergency phone line.

IS this the general standard of customer services provided by VM?

0 Kudos
Reply
jpeg1
  • 5.04K
  • 270
  • 820
Superstar
103 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Failure to launch.....

They could be any number of reasons for a delay - not all of them within Virgin's control.  Unfortunately they are very poor at keeping you informed.  All the dates are only estimates.

I would strongly recommend that you extend your present provider until the Virgin connection is in and working.

0 Kudos
Reply
Alex_RM
  • 4.73K
  • 268
  • 358
Forum Team
Forum Team
36 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Failure to launch.....

Hi 991,

 

Thanks for posting and sorry to hear there's been some trouble with your installation. 

 

So I can take a closer look at this I'll need a few more details from you, I've popped you over a private message for this (purple envelope, top right hand corner)

 

Alex_Rm

0 Kudos
Reply