Menu
Reply
Benald
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
176 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Ethernet ports not working on Hub 3

Hello there! For a week now my Ethernet hasn't been working. At all. It started last week when my upload cut-out completely. The download was fine, so I reset the router and the Ethernet went off entirely. No download or upload, and it just says "Network cable unplugged". I believe the ports in the back of the Hub 3.0 are dead. There are no lights emitting from the back, on the ports. The WiFi is fine for now... But, I'm contracted to the 200mbps speed. I'm getting 2.9-3.1MB download and even worse upload. 

I've checked the cable, and bought a new one and tested them on a different router, in a different household. They're working fine. 

Due to commitments I'm in need of the Ethernet after Christmas, and wondered if it's possible to get either a technician, or a new Hub 3.0 sent out to me? My router status logs are below, my apologies if I send the wrong details - new to this!

Thank you!

Channel Frequency (Hz) Power (dBmV) SNR (dB) Modulation Channel ID

11630000003.540256 qam4
2139000000440256 qam1
31470000003.740256 qam2
41550000003.740256 qam3
51710000003.540256 qam5
61790000003.240256 qam6
71870000002.540256 qam7
81950000002.540256 qam8
92030000002.740256 qam9
102110000002.540256 qam10
112190000002.440256 qam11
122270000002.240256 qam12
132350000002.740256 qam13
142430000003.243256 qam14
152510000003.240256 qam15
162590000002.540256 qam16
172670000002.940256 qam17
18275000000340256 qam18
192830000003.440256 qam19
202910000003.540256 qam20
212990000003.740256 qam21
223070000003.740256 qam22
233150000003.540256 qam23
243230000003.740256 qam24

 

Channel Locked Status RxMER (dB) Pre RS Errors Post RS Errors

1Locked40.9260
2Locked40.9170
3Locked40.3350
4Locked40.3410
5Locked40.9330
6Locked40.9210
7Locked40.3300
8Locked40.3110
9Locked40.3240
10Locked40.9260
11Locked40.3130
12Locked40.9580
13Locked40.9170
14Locked43.3170
15Locked40.9220
16Locked40.9190
17Locked40.3440
18Locked40.9320
19Locked40.9130
20Locked40.3170
21Locked40.9270
22Locked40.9120
23Locked40.3320
24Locked40.3270

 

Channel Frequency (Hz) Power (dBmV) Symbol Rate (ksps) Modulation Channel ID

13260000044.5512064 qam13
23939997645512064 qam12
34620006345.5512064 qam11
45370000046.5512064 qam10

 

Channel Channel Type T1 Timeouts T2 Timeouts T3 Timeouts T4 Timeouts

1ATDMA0010
2ATDMA0000
3ATDMA0020
4ATDMA0020

 

On top of these, I'm also getting "Warning!", "critical" and "Error" priority notices in the network log. 

Tags (4)
0 Kudos
Reply
Benald
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
133 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Ethernet ports not working on Hub 3

Sorry for the timewasting - seems I've managed to fix it after 2 and a half hours of messing about. Please delete the thread if possible!

0 Kudos
Reply