cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Disgraceful Service

fedup_of_chelt
On our wavelength

Just rang to report red light on hub and tv box unable to connect to it only to be told by the service centre operator that there isn't a problem and hung on me!!! 

Virgin Media's customer service is shocking - there is a problem and it needs to be sorted probably by an engineer's visit. Suggestions on what I need to do next? 

3 REPLIES 3

goslow
Alessandro Volta

I would try ringing in again and hope for a better agent on the line.

You probably won't get a reply from VM in this 'Community Natter' forum. A moderator or VIP might move your topic to one of the technical forums where it will get a VM reply within a few days.

Depending on what hub you have, the red light might mean different things and opinion can often vary on what the actual colour of the light is! See drop down on the page below for whatever your hub model is

https://www.virginmedia.com/help/broadband/virgin-media-wifi-not-working

Most commonly mentioned on the forums is a red light on a Hub 3 which is an overheating problem. See similar query below for the Hub 3

https://community.virginmedia.com/t5/QuickStart-set-up-and/Solid-red-light-on-superhub-3/m-p/5344917...

japitts
Very Insightful Person
Very Insightful Person

Thread duly moved. With reference to the red light, which TV box do you have? https://www.virginmedia.com/care/tv-fault/which-tv-box 

I've moved the post to the broadband forum so would let others with that expertise respond to those bits.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

Nathan_B
Forum Team
Forum Team

Hi there @fedup_of_chelt 👋 Welcome back to our forum and thanks for your post 😊

Sorry to see you've been having issues with with your services and trying to get help with this, it certainly isn't the level of service we'd expect 😔

I have run some tests and can see that some of your Hub power levels seem to be out of specification which could be the reason that you are seeing these issues. This cannot be resolved remotely so I'll send you a PM to confirm your details so an engineer can be arranged.

Regards

Nathan

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules