Menu
Reply
waltermorel
  • 24
  • 0
  • 0
Joining in
152 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

1gig activation. stuck at 500

Hi,

Account number [MOD EDIT: REMOVED]

Area reference21

Hub4 has been installed for 1Gig update replacing our 500 Meg service but since this morning our broadband is still at 500 Meg speed and our telephone still showing a status “disabled”.

i tried to call customer services with no help.

can someone please help ?

thank you

11AEC217-8CD1-4F29-BE73-6D85D3997F32.png95669DDC-C167-4F4D-8F66-FCEC005C0C7A.png800D5F81-BA26-4E72-9B6F-09D49EC87681.png6B266A7F-1ED2-4FAA-9C6E-213A30DE51AD.png887E7BE8-6D24-4760-9798-D38A70F2BACC.png60C6A6B9-1E13-4478-A555-B8D8745DB231.png

 

 [MOD EDIT: Personal and private information has been removed from this post. Please do not post personal or private information in your public posts. Please review the Forum Guidelines]

0 Kudos
Reply
Adduxi
  • 3.17K
  • 249
  • 690
Very Insightful Person
Very Insightful Person
125 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: 1gig activation. stuck at 500

Your configuration is for 1gb, so if you are only getting 500mb you need to check elsewhere.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
MikeRobbo
  • 15.27K
  • 1.17K
  • 1.94K
Alessandro Volta
120 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: 1gig activation. stuck at 500

This is the third post by this OP with the same title.


*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
BT Smart Hub 2 with 70Mbs Download,18Mbs Upload, 9.17ms Latency & 0.35ms Jitter.
0 Kudos
Reply