Menu
Reply
sym149
  • 2
  • 0
  • 0
Just joined
99 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

constant disconnection every few minutes

I have been getting intermittent internet for over a week now and it seems to get progressively worse. The issue happens on all devices, both wired and wifi.

I have done a hard reset several times as instructed by VM support and also recently had an engineer over to replace the metal connector on the hub and wall. Unfortunately, nothing has helped.

Here's a broadband quality monitor graph:

My Broadband Ping - vm500

 

Is there anything else I can do to fix this issue?

0 Kudos
Reply
lotharmat
  • 2.54K
  • 188
  • 458
Trouble shooter
87 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: constant disconnection every few minutes

Woah - that's very nasty!

Have you checked 0800 561 0061 for any local issues?



------------------------------------------------------------------
Hub 3 - Modem Mode - TP-Link Archer C7

0 Kudos
Reply
sym149
  • 2
  • 0
  • 0
Just joined
84 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: constant disconnection every few minutes

very nasty indeed! Can't get any work done.

Yes, I've checked this several times both online and with cs. No known issues.

0 Kudos
Reply
lotharmat
  • 2.54K
  • 188
  • 458
Trouble shooter
82 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: constant disconnection every few minutes

Hopefully Forum staff will pick this up quickly or.
You could call it in as a fault on 150
It'll ask you to reboot the hub (as you already have done - don't)
You will then be cut off
Wait a couple of minutes
Call 150 again - report a broadband fault - The system will recognise that you called before and transfer you to a person!

In the meantime - a VIP may see this and flag it for forum staff to pick up!

I'd call it in though to cover all bases!



------------------------------------------------------------------
Hub 3 - Modem Mode - TP-Link Archer C7