Menu
Reply
Viecha
  • 7
  • 0
  • 0
Joining in
151 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

bad wifi

So, its been less than 2 months when i got VM Hub 3 

first week +couple of days i was happy because I was able to turn off mobile data, and then boom here we go oldschool crap wifi connected/disconnected, dont metters where u are garden, second floor,first floor , behind the hub/front of hub ....,

i dont think i want 2-3 pods around the house 😞

i dont have any idea what to do to improve WIFI, i think even VM dont have any ideas how to fix these problems for everyone( there is lots of issues around if we check the community/twitter other social...)

0 Kudos
Reply
legacy1
  • 16.27K
  • 710
  • 1.6K
Alessandro Volta
136 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: bad wifi

Easy fix is to get a better wireless router with 1Gb ports and use the hub in modem mode.

---------------------------------------------------------------
0 Kudos
Reply
Corey_C
  • 3.94K
  • 214
  • 328
Forum Team
Forum Team
54 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: bad wifi

Thanks for your post and for reaching out to the Community Forums, Viecha,

 

There may be several factors that can impact wifi signals such as, where the hub is located, objects surrounding the hub, wall density, reflective surfaces, radio interference from other electrical devices and others. These things will not be picked up by diagnostics unfortunately and in some instances, a booster may be needed based on these factors such as our wifi pods: https://www.virginmedia.com/shop/broadband/intelligent-wifi-pods-new

 

Cheers,

Corey C

0 Kudos
Reply