Menu
Reply
dan3420
  • 5
  • 0
  • 1
Tuning in
366 Views
Message 1 of 9
Flag for a moderator

bad firmware update

hub 3 box must of had update over night on saturday. now sunday night and network status states update in progress. see photo 

no internet since, states no rf signal on main page. none of the equipment been moved and all plugged in correctly 

E6553CFC-BA1B-46F0-BDAB-A8971525F50C.png

Tags (3)
0 Kudos
Reply
Cardiffman281
  • 1.43K
  • 101
  • 307
Knows their stuff
357 Views
Message 2 of 9
Flag for a moderator

Re: bad firmware update

Check for local issues on 0800 561 0061 and ensure that all cables and connections are tight and secure and not kinked or damaged. 

Try a 30 second pinhole reset of the hub with no ethernet connection. 

0 Kudos
Reply
dan3420
  • 5
  • 0
  • 1
Tuning in
352 Views
Message 3 of 9
Flag for a moderator

Re: bad firmware update

have tried this multiple times. still nothing

all equipment is plugged in securely and not been moved from first installation 6 months ago 

0 Kudos
Reply
Cardiffman281
  • 1.43K
  • 101
  • 307
Knows their stuff
345 Views
Message 4 of 9
Flag for a moderator

Re: bad firmware update

Call it in as a fault on 0345 454 1111. 

Meanwhile have a quick look at the external omnibox (and if you know where it is the local VM cabinet too) for any obvious damage.

Lastly open a web browser, input address 192.168.0.1. The last entry on the first page will take you to the stats, they are a selection of tabs across the top of the page. Go to each tab in turn and cut then paste the data into your reply.

0 Kudos
Reply
dan3420
  • 5
  • 0
  • 1
Tuning in
329 Views
Message 5 of 9
Flag for a moderator

Re: bad firmware update

DF98D4AF-0154-4B0D-AE73-FC675C1599E0.png

  

66F837CB-FF55-4472-A6D8-C57D4FA93448.png

i've had a look outside at the wall connection. nothing seems cut or damaged. i am on the third floor of flats

not sure what page you wanted me to copy and paste. i have found this on the 192.168.0.1

257DE883-1EB0-4576-81EF-A38C0080552A.png

BD1F8EE8-B3F1-4A18-A532-8115BF1140B9.png

  

C10B8AFB-7E2C-483C-A281-19D682F442AB.png

D47ADAEE-8844-4DC2-80EC-1CD80F79C17B.png

 

0 Kudos
Reply
Nathan_B
  • 4.43K
  • 137
  • 294
Forum Team
Forum Team
264 Views
Message 6 of 9
Flag for a moderator

Re: bad firmware update

Hi there @dan3420, welcome to our forum and thanks for your post.

I'm sorry to see that you have been having issues with your hub since the firmware was updated. I can see that you have spoken to the team since posting this, were they able to resolve this for you?

If not, please let us know and we will be happy to assist further.

Regards

Nathan

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules


0 Kudos
Reply
dan3420
  • 5
  • 0
  • 1
Tuning in
260 Views
Message 7 of 9
Flag for a moderator

Re: bad firmware update

hi

not able to assist at all. been since friday night without internet 

0 Kudos
Reply
Ashleigh_C
  • 3.74K
  • 152
  • 288
Forum Team
Forum Team
197 Views
Message 8 of 9
Flag for a moderator

Re: bad firmware update

Hi there @dan3420

 

Thank you for updating us and I am so sorry that you were without a connection for this long! 

 

I have checked and can see the Hub is now online, how are things looking since your last post? 

 

Thank you. 

Ash_C
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
dan3420
  • 5
  • 0
  • 1
Tuning in
188 Views
Message 9 of 9
Flag for a moderator

Re: bad firmware update

engineer came out. found nothing wrong internally. checked out outside and no connection coming in

chnaged port outside and it worked straight away.

 

mystery...