Menu
Reply
Homes4
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
203 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Wifi not working

My wifi is not working. It is flashing green, I have tried to re set, but it then just comes up with an amber coloured light. With no internet connection. 

0 Kudos
Reply
RedGooner
  • 1.91K
  • 69
  • 255
Super solver
194 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Wifi not working

I would be more worried about the NO internet connection than WIFI.

--
Red (VM SH2 AC Beta tester)
Running on 1Gbps VM service with SH4 in Modem Mode, with a ASUS RT-AC5300 router. With this setup I get Fantastic WIRED and WIRELESS Signals in my home. I dont work for VM. But I work in IT, and I know my tech.
My advice is at your own risk. If you are happy with my answers please press Kudo ?
0 Kudos
Reply
japitts
  • 12.1K
  • 1.68K
  • 2.6K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
178 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Wifi not working

Do wired connections work ok?

In other words - is this a broadband fault, or a router/WiFi fault?

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Tudor
  • 8.46K
  • 675
  • 1.51K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
168 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Wifi not working

Which LEDs on the hub are flashing green? It could mean the hub has no connection to the VM CMTS at the other end of the cable. Have you phoned 150 to see if there are any problems in your area?


Tudor
There are 10 types of people: those who understand binary and those who don't and F people out of 10 who do not understand hexadecimal c1a2a285948293859940d9a49385a2
0 Kudos
Reply