Menu
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
76 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

WiFi

I have had no broadband for the whole day I work at home so need it earlier it said there was an issue in my area but now saying it's ok but i still can't connect have tried to ring but can't get through anyone else having issues still

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 24.89K
  • 1.44K
  • 3.17K
Alessandro Volta
69 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: WiFi

Have you rebooted the hub?

*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 12K
  • 934
  • 1.53K
Alessandro Volta
69 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: WiFi

Try a reboot to see if the Hub can renegotiate a better connection using this method ...

Switch the Hub off using the small switch on the rear of the Hub next to the power cord and pull the PSU plug from the wall socket.

Give it a good 5 minutes put the plug back in and switch the Hub back on.

Allow the Hub a few minutes to fully restart then try your connection again.

***********************************************************************************************************************************

Mike Robinson
Semi-Retired Aircraft Engineer & Computer Based Training and Learning Designer for many of the world's Military Arms.

My Broadband Ping - Mike Robbo
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 1.69K
  • 103
  • 170
Forum Team
Forum Team
11 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: WiFi

Hi Gill, 

thanks for using the forums to get this issue looked into with your broadband, I am sorry if its been causing you some frustration. 
Usually what we would ask you to do is just follow these links in order to try and resolve it before we have a look- 
Slow Speeds Help
Intermittent Connection

Can't Connect
We may also ask you for a bit more information so we can understand your specific issue like have you checked your speed using our Speed test site here. We also like customers to use a BMQ graph to gain more of an insight into your HUB's performance. We also may need to you reboot your HUB so that the data on the HUB's logs can reset, this helps the performance and also helps us identify any issues on our side. 

Please let me know how you get on with this information.

Thanks,

Megan_L

0 Kudos
Reply