Menu
Reply
Lizbot
  • 14
  • 0
  • 1
On our wavelength
231 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

Where'd my modem mode go?

My hub 3 suddenly decided it doesn't like being a modem. It didn't like being a router either for a little bit but then I got some helpful typing help and then the restart worked properly,  but if I try and modemify it , it doesn't like it anymore   ,  this happened at some point in the last fortnight when I foolishly left the house to see relatives...that'll teach me, outside bad, inside good. Any help would be greatly appreciated,  thank you. 

Tags (1)
0 Kudos
Reply
sophist
  • 2.7K
  • 433
  • 741
Very Insightful Person
Very Insightful Person
175 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: Where'd my modem mode go?

best option is to perform a full factory reset - depress the reset button (using a paperclip, sim tool or similar) for a full 60 seconds.. don't switch the hub off, leave it be for ~10 mins afterwards for it to fully settle down - then see if it works after that..

if that doesn't work, i'm not sure what other options you have (other than requesting a new one)

Lizbot
  • 14
  • 0
  • 1
On our wavelength
119 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: Where'd my modem mode go?

I did that twice, I shall see if the third time is indeed the charm and let you know, thanks

0 Kudos
Reply
Corey_C
  • 4.64K
  • 236
  • 387
Forum Team
Forum Team
58 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: Where'd my modem mode go?

Thanks for your post and welcome to the Community Forums, Lizbot,

 

Glad to hear that the reset worked for you.

 

Cheers,

Corey C

0 Kudos
Reply
Lizbot
  • 14
  • 0
  • 1
On our wavelength
42 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: Where'd my modem mode go?

I have modem again hooray. Tanks peeps

 

0 Kudos
Reply