Menu
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
68 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

“VM8362939” changes to “Virgin Media”

Hi all,

new customer.

issue: if I am inactive for an hour or so, my iPhone keeps making failed attempts to connect to “Virgin Media” instead of my “VM8362939” Hub.

And I manually need to turn WiFi off and on again for my phone to see my home network reappear again and all is normal for a while.

Possible cause: It is only happening recurringly since pairing my Virgin Booster a few days ago with the Virgin Connect app and using the room optimiser feature in each room - all rooms are now “great” and the WiFi works great in black spots but this intermittent thing is quite annoying in all rooms hub/booster reliant.  (It now detects my kitchen and bathroom to rely on the booster)

The other possible cause may be that I signed up to Virgin Hotpots and setup a profile as instructed for my iPhone. 

But I setup hotspots before installing a booster and didn’t have this issue?

Any help be much appreciated.

My area is experiencing an official outage but I have no issues using broadband unless I’m inactive for a while and it tries to connect to “Virgin Media”. This is quickly resolved by turning WiFi on and off again to select my VM8362939 hub.

Dan

 

 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.44K
  • 270
  • 465
Superfast
57 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: “VM8362939” changes to “Virgin Media”


@backup290186 wrote:

Hi all,

new customer.

issue: if I am inactive for an hour or so, my iPhone keeps making failed attempts to connect to “Virgin Media” instead of my “VM8362939” Hub.

And I manually need to turn WiFi off and on again for my phone to see my home network reappear again and all is normal for a while.

Possible cause: It is only happening recurringly since pairing my Virgin Booster a few days ago with the Virgin Connect app and using the room optimiser feature in each room - all rooms are now “great” and the WiFi works great in black spots but this intermittent thing is quite annoying in all rooms hub/booster reliant.  (It now detects my kitchen and bathroom to rely on the booster)

The other possible cause may be that I signed up to Virgin Hotpots and setup a profile as instructed for my iPhone. 

But I setup hotspots before installing a booster and didn’t have this issue?

Any help be much appreciated.

My area is experiencing an official outage but I have no issues using broadband unless I’m inactive for a while and it tries to connect to “Virgin Media”. This is quickly resolved by turning WiFi on and off again to select my VM8362939 hub.

Dan

 

 


With there being a local outage I'm assuming your mobile is losing internet and the app is trying to connect to the 'Virgin Media' hotspot, which ironically is your HUB that doesnt have internet access!

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 24.39K
  • 1.4K
  • 3.1K
Alessandro Volta
47 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: “VM8362939” changes to “Virgin Media”

Virgin Media is the wifi hotspot SSID

*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
43 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: “VM8362939” changes to “Virgin Media”

I will hold out. Supposed to be resolved by 6pm. Will let you know if this isn’t the issue. Thanks for responding. 

0 Kudos
Reply