Menu
Reply
KSDrum
  • 6
  • 0
  • 0
Tuning in
116 Views
Message 1 of 11
Flag for a moderator

VM Gig1 Packet loss

Hi all,

Been playing games with ping spikes, also have Nest thermostat not connected to wifi for several hours when other devices are connected to hub 4.

Think broadband has been running for a while showing several days with 100% packet loss.

Looking for any help with sorting my issues out

<a title="Broadband Ping" href="https://www.thinkbroadband.com/broadband/monitoring/quality/share/bdd34488d63284d76047336b3b38f82aabb7e524-22-02-2021"><img alt="My Broadband Ping - Home" src="https://www.thinkbroadband.com/broadband/monitoring/quality/share/bdd34488d63284d76047336b3b38f82aabb7e524-22-02-2021.png" /></a>

Thanks,

Rory 

Tags (3)
0 Kudos
Reply
gary_dexter
  • 29.19K
  • 1.79K
  • 3.82K
Alessandro Volta
88 Views
Message 2 of 11
Flag for a moderator

Re: VM Gig1 Packet loss

100% packet loss would mean zero connection.

Is that the case?


*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply
KSDrum
  • 6
  • 0
  • 0
Tuning in
85 Views
Message 3 of 11
Flag for a moderator

Re: VM Gig1 Packet loss

Not zero connection as I have many other devices running.

Not changed my BQM since this one was set up and it has shown offline for many days then back online. All while using smart TV, wifi, PC gaming & Browsing.

 

0 Kudos
Reply
legacy1
  • 15.5K
  • 664
  • 1.52K
Alessandro Volta
80 Views
Message 4 of 11
Flag for a moderator

Re: VM Gig1 Packet loss

Copy and paste code ICMP bug for router mode from hub 3.


---------------------------------------------------------------
0 Kudos
Reply
KSDrum
  • 6
  • 0
  • 0
Tuning in
73 Views
Message 5 of 11
Flag for a moderator

Re: VM Gig1 Packet loss

Hub 4 as Gig1
0 Kudos
Reply
gary_dexter
  • 29.19K
  • 1.79K
  • 3.82K
Alessandro Volta
72 Views
Message 6 of 11
Flag for a moderator

Re: VM Gig1 Packet loss

Has your WAN IP changed?

*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply
KSDrum
  • 6
  • 0
  • 0
Tuning in
70 Views
Message 7 of 11
Flag for a moderator

Re: VM Gig1 Packet loss

I don't believe so as I have changed nothing and the BQM works.
0 Kudos
Reply
KSDrum
  • 6
  • 0
  • 0
Tuning in
66 Views
Message 8 of 11
Flag for a moderator

Re: VM Gig1 Packet loss

https://www.thinkbroadband.com/broadband/monitoring/quality/share/bdd34488d63284d76047336b3b38f82aab...

 

Just taken. I have been able to access nest from work and no complaints from wife at home watching netflix.

 

0 Kudos
Reply
gary_dexter
  • 29.19K
  • 1.79K
  • 3.82K
Alessandro Volta
65 Views
Message 9 of 11
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: VM Gig1 Packet loss

It's still red on the BQM.

Reboot the hub and check your WAN IP is the same as the BQM is reporting to

*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
KSDrum
  • 6
  • 0
  • 0
Tuning in
18 Views
Message 10 of 11
Flag for a moderator

Re: VM Gig1 Packet loss

As expected. WAN IP was not the same as BQM.

Thanks for help.
0 Kudos
Reply