Menu
Reply
Bigandy3869
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
158 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Unable to get hotspot to connect

Unable to get hotspot connection to work. When on WiFi away from home, found WiFi media on list. Changed setting to aka.answer came back invalid credentials. Help please as using up all my data, cost getting out of control. Thank you

0 Kudos
Reply
Graham_A
  • 16.53K
  • 2.32K
  • 7.06K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
150 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Unable to get hotspot to connect

If you have set up the VM Connect app correctly it should connect automatically to VM hotspots.

You shouldn't need to select the SSID or change any settings.

________________________________
Graham

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media, I'm a VM customer. There are no guarantees that my advice will work. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Kath_F
  • 28.06K
  • 1.08K
  • 2.16K
Forum Team
Forum Team
77 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Unable to get hotspot to connect

Hi Bigandy2869, 

Thanks for your post and welcome to the forums. 

I can see that Zach has already replied to your thread here: Hotspot

Please make sure you are only posting once about your issue. If you need to update the thread then just reply to your original thread rather than creating a new one. We understand it's frustrating when something's not right however posting more than once about the same fault makes the boards look busier than what they actually are. It also means we could take longer to reply due to needing to sift through duplicate posts.


Have a look at Zach's reply on the other thread and stick with that one so we keep all the information in one place.

 
Thanks, 
 

Kath_F
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide