Menu
Reply
  • 7
  • 0
  • 0
ryohki
Joining in
158 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

Super Hub 3 rebooting every 10-15 mins

I've been having issues with my SH3 since last night whereby it'll reboot every 10-15 mins.

Its configured in Modem Mode only as I run a Linksys EA9500 router.

Status Pages shows the following for the SH3.

Downstream bonded channels

Channel Frequency (Hz) Power (dBmV) SNR (dB) Modulation Channel ID

11390000004.938256 qam1
21470000005.338256 qam2
31550000005.438256 qam3
41630000005.338256 qam4
51710000004.938256 qam5
6179000000538256 qam6
71870000005.338256 qam7
81950000004.638256 qam8
92030000004.138256 qam9
102110000003.938256 qam10
11219000000438256 qam11
122270000003.538256 qam12
13235000000338256 qam13
142430000003.238256 qam14
152590000004.138256 qam16
162670000004.138256 qam17
172750000004.838256 qam18
182830000005.338256 qam19
192910000005.538256 qam20
202990000005.638256 qam21
213070000005.340256 qam22
223150000005.940256 qam23
233230000005.638256 qam24
242510000003.738256 qam15



Downstream bonded channels

Channel Locked Status RxMER (dB) Pre RS Errors Post RS Errors

1Locked38.9980
2Locked38.6890
3Locked40.3700
4Locked40.3470
5Locked38.9630
6Locked38.9530
7Locked38.9390
8Locked38.9270
9Locked38.9250
10Locked38.9210
11Locked38.6210
12Locked38.690
13Locked38.9100
14Locked38.9120
15Locked38.970
16Locked38.920
17Locked38.950
18Locked38.990
19Locked38.940
20Locked38.910
21Locked38.610
22Locked38.900
23Locked38.650
24Locked38.600

 

Any ideas?

0 Kudos
Reply
  • 7
  • 0
  • 0
ryohki
Joining in
157 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: Super Hub 3 rebooting every 10-15 mins

Upstream bonded channels
Channel
Frequency (Hz)
Power (dBmV)
Symbol Rate (ksps)
Modulation
Channel ID
1
25800000
42.3
5120
64 qam
4
2
32600000
42.3
5120
64 qam
3
3
39400000
42.3
5120
64 qam
2
4
46200000
42.3
5120
64 qam
1


Upstream bonded channels
Channel
Channel Type
T1 Timeouts
T2 Timeouts
T3 Timeouts
T4 Timeouts
1
ATDMA
0
0
0
0
2
ATDMA
0
0
0
0
3
ATDMA
0
0
0
0
4
ATDMA
0
0
0
0
0 Kudos
Reply
  • 14.59K
  • 432
  • 46
Moderator (Retired) Ralph_R
Moderator (Retired)
84 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: Super Hub 3 rebooting every 10-15 mins

Sorry to hear of the connection trouble, this may have been down to a bit of noise on the cable, though checking your connection all looks to be in good shape currently.

If you continue to experience any problems please drop us an update and we'll gladly investigate the matter further.

Ralph_R
Forum Moderator

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules


0 Kudos
Reply
  • 7
  • 0
  • 0
ryohki
Joining in
74 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: Super Hub 3 rebooting every 10-15 mins

Hi Ralph 

Having issues this morning as the router is rebooting again ever few minutes.

It settle down after I last posted,but  its started to reboot again today.

I only use the SH3 in Modem mode as I have a linksys router.

Regards

David

0 Kudos
Reply
  • 1.15K
  • 41
  • 88
Forum Team
Forum Team
62 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: Super Hub 3 rebooting every 10-15 mins

Afternoon David,

 

Sorry for the delayed reply and also for the broadband issues.

 

How's things been since posting? Let me know if you need further assistance. 

 

Kind regards,

John_GS
Forum Team

Need a helpful hand to show you how to make a payment? Check out our guide - "How to pay my Virgin Media bill"

0 Kudos
Reply