Menu
Reply
Highlighted
  • 1
  • 0
  • 0
Just joined
108 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Solid Green light, no wifi

Hi, 

 

my internet has dropped out and having restarted my hub, I now have a solid green light on the base and have been unable to reconnect via WiFi. 

green wps  light flashes continually but base colour remains solid green  

have run the tests and have no issues, but cannot resolve and cannot find any way of booking an engineer to come to my house to resolve. 

extremely frustrated, any help would be appreciated. 

thanks. 

jon. 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 6.68K
  • 502
  • 873
Legend
86 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Solid Green light, no wifi

Can you connect with an ethernet cable connected device ?

Try a factory reset exactly like this ...

DO NOT DO THIS if the password on the base of the Hub is not legible or missing.

Instructions for Hub 3

Disconnect all unneeded ethernet cables from the rear of the Hub.

With the Hub Powered on use a paperclip or similar and do a pinhole reset.

Depress the pinhole switch for a timed 60 seconds then release.

DO NOT reboot the hub but allow it 5 to 10 minutes for it to boot itself up.

Once a steady white and no other lights are illuminated check your system again.

***********************************************************************************************************************************

Mike Robinson
Aircraft Engineer & Computer Based Training and Learning Designer for many of the world's Military Arms.


My Broadband Ping - 26_Aug_2020
0 Kudos
Reply