Menu
Reply
Highlighted
  • 9
  • 0
  • 0
Joining in
235 Views
Message 1 of 10
Flag for a moderator

Re: Security key

Hello

There is no Security key on my router.

Looked under the router, only have the following as below.

CM MAC: letters & numbers.

SN: letters & numbers

My WI-FI password

WI-FI  network name

Settings password just numbers

Router is Hub 3.0 & a Arris

Any help out there

Regards.

Kevin

 

 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 4.65K
  • 852
  • 1.23K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
233 Views
Message 2 of 10
Flag for a moderator

Re: Security key

Hello

What you are looking for is the "My WI-FI password" that is the same as the Security Key to connect the wireless.

Regards Mike

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 9
  • 0
  • 0
Joining in
208 Views
Message 3 of 10
Flag for a moderator

Re: Security key

       Hello

No I've tried that!

Regards

Kevin

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 15.53K
  • 1.62K
  • 2.65K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
202 Views
Message 4 of 10
Flag for a moderator

Re: Security key

What is asking you for a "network security key"?

--------------------
John
--------------------

My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 9
  • 0
  • 0
Joining in
197 Views
Message 5 of 10
Flag for a moderator

Re: Security key

Hello John
There is a box with the headline 'Connect to a network'. Then put the password in, it says it is a mismatch.
At the bottom of the box it has two buttons, one with ok and the other cancel.

Regards.
Kevin
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 15.53K
  • 1.62K
  • 2.65K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
186 Views
Message 6 of 10
Flag for a moderator

Re: Security key

Can you post up a screen shot?

--------------------
John
--------------------

My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 9
  • 0
  • 0
Joining in
181 Views
Message 7 of 10
Flag for a moderator

Re: Security key

No I can't.
Don't understand why i have two computers and the main one has no internet.
I use Firefox on the one that has no internet connection.
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 15.53K
  • 1.62K
  • 2.65K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
158 Views
Message 8 of 10
Flag for a moderator

Re: Security key

Posting a screen shot from a computer is simple - how come you cant?

How are the computers connected to the Hub - wifi or ethernet cables? What make/models are they?

--------------------
John
--------------------

My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 9
  • 0
  • 0
Joining in
97 Views
Message 9 of 10
Flag for a moderator

Re: Security key

Hello John

The computers connected to the Hub - ethernet cables?

The computers are an 750 Dell and the other is a Heinz 57? The problem is on the Dell which I can only get internet via AVAST.

I have tried putting all the passwords and codes off the router to see if they take one that is the Security key.

The best thing is to have a new router.

Regards.

Kevin

 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.57K
  • 215
  • 415
Forum Team
Forum Team
58 Views
Message 10 of 10
Flag for a moderator

Re: Security key

Hi there @twinoaks

 

Cheers for popping along to our forums; I am sorry that one of your devices is having issues connecting to the Hub; not sure why you feel a new Hub is needed at this stage?

 

Can you confirm a few things for us as I was a little unsure of the answers you have supplied. 

 

How is the device that is having the issue connecting to the internet. Is this a WiFi connection or via Ethernet? You have answered but with a question mark so it seems you are unsure? Can you confirm that for us? 

 

Is this the only device that is having issues connecting to the Hub and the internet connection? 

 

Have you change your password at all to one that is different to what is listed on the base of the Hub? If so, you'd need to use the one that you have set. 

 

I have located your account from your Forum information to attempt to go through additional checks but currently the Hub is powered off - please do switch it on when you can and pop back if you're still having issues. 

 

Cheers

Katie - Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply