Menu
Reply
wongpan11
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
180 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 no internet/ access denied

I got a same issue exactly.

I just received my new kit today at 10. After the equipment installed, my phone is able to connect Hub 3 . However the network is doesnt work.

So I check the Hub 3 stauts at 192.168.0.1

Its show the wireless is connected, but the internet access denied.

Then I just ask from the virginmedia online assistant at 12pm, they told me the new kit should be fix a new file and send the signal. So, I can use it after 2 Hours.

Then the same issue is still happening when I reboot the hub 3 again when it was 7pm.

So, I asked the online assistant again. They told me the problem will solve it after 30min.

Certainly, the issue is still happening after 30min reboot.

I dont want complaint anything, but how can i get my internet as soon as possible?

0 Kudos
Reply
lotharmat
  • 2.54K
  • 189
  • 462
Trouble shooter
162 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 no internet/ access denied

Has the hub been activated?



------------------------------------------------------------------
Hub 3 - Modem Mode - TP-Link Archer C7

0 Kudos
Reply
Zak_M
  • 4.44K
  • 259
  • 421
Forum Team
Forum Team
148 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 no internet/ access denied

Good morning @wongpan11 

 

Welcome to the forums and thank you for taking the time to post. 

 

I am sorry to hear that you have had some issues with your services. 

 

Was the hub sent as a replacement for a fault or is this a new install? 

 

Could you try preforming a pin hole reset on the hub.

 

Kind regards,

Zak_M

0 Kudos
Reply
wongpan11
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
119 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 no internet/ access denied

Hi, I just a new joinand new install.

Its is same issue repeating reboot , restart, reset.

0 Kudos
Reply
Zak_M
  • 4.44K
  • 259
  • 421
Forum Team
Forum Team
44 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 no internet/ access denied

Sorry for the delay in repose. 

 

I can see that you have spoken with the team and arranged an engineer appointment. 

 

If you do have any further issues then please do let us know. 

 

Kind regards,

Zak_M

0 Kudos
Reply