Menu
Reply
Highlighted
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
73 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

No internet

Our internet connection has been patchy for a week now, and for the past two days we’ve been unable to log on at all. WiFi network and signal is fine I just can’t connect to the internet. Logging into the hub, I’ve tried rebooting it from there to no avail.

It says “access denied “ under the internet part of the network diagnostic tool.  Any ideas?

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 17.38K
  • 1.83K
  • 3.02K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
56 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: No internet

Have you checked for “known network faults”?

As well as trying the “check service,” Area status webpage" (link at top right of this forum), also try the “free & automated” Service Status number - 0800 561 0061 - which usually tells you of more local issues down to postcode level (that may not be listed on the Area Status web page which usually covers >1000’s of customers) - that may give you more info, but even that wont cover problems affecting just a few customers.

If nothing shows on there, try calling it in as a fault (on 150 VM line - or 0345 454 1111 others) and see what they say when they test your connection. If they say it’s a known fault, get a fault reference number – n.b.- the UK call centre is still picking up and calling at 08.00 gives the best chance of getting through quickly, although I got through recently in 20' at ~1pm midweek.

--------------------
John
--------------------

My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply