Menu
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
67 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Lost internet

I lost my internet today, after a few hrs or turning off, unplugging or resetting it still isn't working. 

 

The Hub is a 3.0, the solid white line is showing but nothing else, Service status is Green in my area and the Virgin check just tells me to unplug everything and turn off/reset the hub, which I did before and when it told me to. If it helps, my smart TV says it is connected to the hub but there is no internet available.

Any ideas?, I really don't want to have to ring anyone up to sort it out. Thanks in advance 

0 Kudos
Reply
  • 17.59K
  • 1.85K
  • 3.06K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
60 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Lost internet

As well as trying the “check service,” Area status webpage" (link at top right of this forum), also try the “free” Service Status number - 0800 561 0061 - which usually tells you of more local issues down to postcode level (that may not be listed on the Area Status web page which usually covers >1000’s of customers) - that may give you more info, but even that wont cover problems affecting just a few customers.

If nothing shows on there, try calling it in as a fault (on 150 VM line - or 0345 454 1111 others) and see what they say when they test your connection. If they say it’s a known fault, get a fault reference number – n.b.- the UK call centre is still picking up and calling at 08.00 gives the best chance of getting through quickly, although I got through recently in 20' at ~1pm midweek.

Or, a VM person should pick this thread up as soon as they see it and be able to help in a day or two.

--------------------
John
--------------------

My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply