Menu
Reply
90mcdonalds90
  • 15
  • 0
  • 0
Joining in
150 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

Internet disconnecting

My internet keeps disconnecting every 4/5 minutes. I have tried rebooting the modem but this is still going on. 

0 Kudos
Reply
gary_dexter
  • 30.6K
  • 1.9K
  • 4.07K
Alessandro Volta
146 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: Internet disconnecting

Wired or wireless connections?

*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply
90mcdonalds90
  • 15
  • 0
  • 0
Joining in
145 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: Internet disconnecting

Both wired and wireless 

0 Kudos
Reply
lotharmat
  • 937
  • 70
  • 141
Well-informed
141 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: Internet disconnecting

Can you post your Hub status and logs?
Someone should be spot if there is a problem
Navigate to http://192.168.0.1 (or http://192.168.100.1 - if in modem mode)
Don't log in!
Click on 'router status'
Copy/paste the data from each of the tabs. The forum software will remove the MAC addresses for you (you may need to click the 'post' button again).

Also, set up a 'Broadband Quality Monitor'. This will monitor the state of your connection and record any network dropouts etc - You can do this at ThinkBroadband (https://www.thinkbroadband.com/broadband/monitoring/quality)



------------------------------------------------------------------
Hub 3 - Modem Mode - TP-Link Archer C7

0 Kudos
Reply
Hayley_S
  • 545
  • 20
  • 47
Forum Team
Forum Team
35 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: Internet disconnecting

Hello @90mcdonalds90,

 

Welcome back to the community page, thank you for posting on here.

 

I am sorry about the connection issues you are having with your broadband.

 

Please can you post a picture of your BMQ chart? I did manage to locate your account using your forums details, everything seems to be find with your Hub. The only this I can see is that you may have a device that is two close to the Hub which is causing a delay in connection around the house.

 

Please let me know.

 

Look forward to hearing back from you.

Hayley
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply