Menu
Reply
RockerG
  • 12
  • 0
  • 2
Tuning in
110 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Hub 5 access after first install NEXT is now Greyed out !

Hub 5 access after first install NEXT is now Greyed out !

So how do I get back in?

Since that first day of setup fortunate I did everything in one hit as I cannot get back in now.

The password is there just with the NEXT greyed out is just an image and not a clickable submit button.

The very basic generic guide that came with the Hub 5 is so basic it doesnt even say how to reboot it, so do I turn ioff the button rocker or what, cant see a reset button. Was doing that from within the settings but as I cant get in...

Also the reason I need to get back in my PC had lost all connections to my printer. Driver not found!

Superhub2 with VIVID 200
Primary Windows 10 PC wired (+others wired/wifi)
Only ever reply via the forum, unless stated otherwise, staff can PM to ask for more personal account info in order to assist.
0 Kudos
Reply
Cardiffman281
  • 1.43K
  • 101
  • 304
Knows their stuff
94 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub 5 access after first install NEXT is now Greyed out !

Sounds like a pinhole reset is needed. It's in a funny place though https://community.virginmedia.com/t5/QuickStart-set-up-and/Hub-5-pinhole-reset/td-p/4868990

0 Kudos
Reply
Adduxi
  • 5.93K
  • 495
  • 1.5K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
86 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub 5 access after first install NEXT is now Greyed out !

Yes, it's on the bottom of the Hub.  Took me a while to find it as well when I got mine !   🙂

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Kath_F
  • 32.89K
  • 1.26K
  • 2.65K
Forum Team
Forum Team
67 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub 5 access after first install NEXT is now Greyed out !

Hi RockerG, 

Thanks for your post and welcome back to the community. I'm sorry to hear you've had some issues accessing the Hub pages since you initially updated some settings. 

I can see the Community have provided some help on how to perform a pin hole reset. Have you had a chance to do this yet? If not give it a try and keep us posted on how things go. 

We're also here if you have any further issues. 

Speak soon,

Kath_F
Forum Team




New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply