Menu
Reply
Highlighted
  • 6
  • 0
  • 0
Joining in
68 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Hub 4 lost connections

Hi,

It seems a common problem on the forum. My hub loses connection regularly since the upgrade. It happens almost daily in the last few weeks. Is there any solution here? it is very annoying when I am working remotely from home. 

Please advise!

Song

 

 

 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 25.02K
  • 1.44K
  • 3.19K
Alessandro Volta
62 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub 4 lost connections

Wired or wireless connections?


*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 6
  • 0
  • 0
Joining in
60 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub 4 lost connections

I use modem only, so It is the wired connection. 

Regards

Song

 

 

 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 25.02K
  • 1.44K
  • 3.19K
Alessandro Volta
58 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub 4 lost connections


@wusong wrote:

I use modem only, so It is the wired connection. 

Regards

Song

 

 

 


With your own router attached?

Post the Network, Upstream and Downstream logs from the hubs admin pages 


*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply