Menu
Reply
Camokozzy
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
164 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

Hub 3.0 Red Light

Hello,

My hub is currently showing a red light, I had it switched off for 24hrs and turned it back on and it's still red, as per the posts on here it's an overheating issue. the hub is only a month old and sometimes the WIFI drops out as well. 

0 Kudos
Reply
lotharmat
  • 2.54K
  • 190
  • 462
Trouble shooter
154 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 Red Light

Yup - that'll need to be replaced.

Is the Hub out in the open?



------------------------------------------------------------------
Hub 3 - Modem Mode - TP-Link Archer C7

0 Kudos
Reply
Camokozzy
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
150 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 Red Light

yes it's in an open hall on a table with nothing beside or in front of it. 

0 Kudos
Reply
lotharmat
  • 2.54K
  • 190
  • 462
Trouble shooter
142 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Hub 3.0 Red Light


@Camokozzy wrote:

yes it's in an open hall on a table with nothing beside or in front of it. 


You could call it in as a fault on 150

It'll ask you to reboot the hub (as you already have done - don't)

You will then be cut off

Wait a couple of minutes

Call 150 again  - report a broadband fault - The system will recognise that you called before and transfer you to a person!

Don't let them fob you off with 'it's meant to do that' or 'if you upgrade your speed it'll be OK' - You wouldn't tolerate a broken brakes warning light on your car and neither should VM

Don't mention WiFi to them - just use the term broadband or you'll get a whole spiel about sorting your WiFi out.

(tell them the hub is pretty warm)

They should book an engineer who'll replace the hub! (if they have any)

Good luck! - Keep us posted!




------------------------------------------------------------------
Hub 3 - Modem Mode - TP-Link Archer C7

0 Kudos
Reply
Paulina_Z
  • 1.06K
  • 33
  • 67
Forum Team
Forum Team
135 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 Red Light

Hi @Camokozzy,

 

Welcome to our Community Forums! Thank you for your post and I'm sorry to understand that you're experiencing some issues with your Hub!

 

It is definitely not ideal to have your Hub showing the red light. If you haven't already, you can take a look at what the different lights mean on our website here.

 

I was able to locate your account on our system, and in order to have this issue resolved, I will have to book a technician to look into this and potentially replace your Hub. I will need to send you a Private Message to confirm a few details.

 

Please keep an eye out for a purple envelope at the top right corner of your Forum page. I will be in touch soon. 🙂

 

Thanks!

Paulina_Z
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
Paulina_Z
  • 1.06K
  • 33
  • 67
Forum Team
Forum Team
90 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 Red Light

Hi @Camokozzy,

 

Thank you for getting back to me via Private Message to confirm your details.

 

I was able to schedule your appointment for the first available date. You can track and manage your appointment on your online account.

 

Please keep us updated on your technician appointment and let us know if there's anything else we can do to help further.

 

Thanks,

Paulina_Z
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply