Menu
Reply
ShaneYork
  • 51
  • 0
  • 0
Tuning in
862 Views
Message 1 of 71
Flag for a moderator

Help

For the last 3 weeks my WiFi has been going off and on I have been trying to contact you for ages about this I can't even watch my recorded shows or YouTube without it going off all the time 

0 Kudos
Reply
gary_dexter
  • 32.63K
  • 2.01K
  • 4.46K
Alessandro Volta
842 Views
Message 2 of 71
Flag for a moderator

Re: Help

Do wired connections also drop?


*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply
ShaneYork
  • 51
  • 0
  • 0
Tuning in
839 Views
Message 3 of 71
Flag for a moderator

Re: Help

It does it all the time for 3 weeks 

0 Kudos
Reply
gary_dexter
  • 32.63K
  • 2.01K
  • 4.46K
Alessandro Volta
837 Views
Message 4 of 71
Flag for a moderator

Re: Help

Wired as well not just wireless?


*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply
ShaneYork
  • 51
  • 0
  • 0
Tuning in
743 Views
Message 5 of 71
Flag for a moderator

Re: Help

Both 

0 Kudos
Reply
Travis_M
  • 2.89K
  • 99
  • 213
Forum Team
Forum Team
675 Views
Message 6 of 71
Flag for a moderator

Re: Help

Hi @ShaneYork

 

Thanks for posting on the community forum!

 

I've looked into this and can see multiple signal level issues with the hub, could you reboot the hub for me and let me know once done just so I can review the levels after this?

 

Regards

Travis_M
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
ShaneYork
  • 51
  • 0
  • 0
Tuning in
635 Views
Message 7 of 71
Flag for a moderator

Re: Help

Did that still the same 

0 Kudos
Reply
Serena_C
  • 2.15K
  • 90
  • 222
Forum Team
Forum Team
613 Views
Message 8 of 71
Flag for a moderator

Re: Help

Hi Shane,

 

Sorry to hear that rebooting the Hub did not clear up the issues with your signal levels.

 

Are you able to perform a Pinhole reset for me please?

 

Disconnect all unneeded ethernet cables from the rear of the Hub.

 

With the Hub Powered on use a paperclip or similar (I use a mobile phone SIM Slot tool) and do a pinhole reset.

 

Depress the pinhole switch for a timed 60 seconds then release.

 

DO NOT reboot the hub but allow it 5 to 10 minutes for it to boot itself up.

 

Please do let me know how things are working for you after this, thanks.

 

Serena

0 Kudos
Reply
ShaneYork
  • 51
  • 0
  • 0
Tuning in
570 Views
Message 9 of 71
Flag for a moderator

Re: Help

Still does it every time I want to watch my recorded shows or YouTube

 

Just now again I'm getting tried of it been trying to contact and everything 

0 Kudos
Reply
Steven_L
  • 7.84K
  • 483
  • 791
Forum Team
Forum Team
554 Views
Message 10 of 71
Flag for a moderator

Re: Help

Hey @ShaneYork,

 

Thanks for taking the time to post this on our forums and I'm really sorry for the issues that you're having.

 

I have looked into your account and can see that the signal issues have gotten worse since my colleague checked, this would now need a technician visit to resolve the problem.

 

We will need to confirm a few details to be able to get the visit booked in, i will drop a private message over in a moment and we can get this started.

 

Regards,

Steven_L

0 Kudos
Reply