Menu
Reply
Highlighted
  • 14.24K
  • 590
  • 1.37K
Alessandro Volta
122 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Getting packet loss

Ever since the outage on 13/08/20 I get a tiny amount of packet loss (1% and just now 10%!) and I believe it to be the upstream and it happens randomly.

Power level show fine

Spoiler
Downstream DS-1DS-2DS-3DS-4DS-5DS-6DS-7DS-8Frequency (Hz)259000000 Hz203000000 Hz211000000 Hz219000000 Hz227000000 Hz235000000 Hz243000000 Hz251000000 HzLock Status(QAM Lock/FEC Sync/MPEG Lock)LockedLockedLockedLockedLockedLockedLockedLockedChannel ID169101112131415ModulationQAM256QAM256QAM256QAM256QAM256QAM256QAM256QAM256Symbol Rate (Msym/sec)6.9520006.9520006.9520006.9520006.9520006.9520006.9520006.952000Interleave DepthI=12
J=17I=12
J=17I=12
J=17I=12
J=17I=12
J=17I=12
J=17I=12
J=17I=12
J=17Power Level (dBmV)4.9 dBmV8.3 dBmV8.0 dBmV7.0 dBmV6.1 dBmV7.4 dBmV7.0 dBmV6.0 dBmVRxMER (dB)39.5 dB41.9 dB41.7 dB41.4 dB40.8 dB40.8 dB40.9 dB40.3 dB

Upstream  US-1 US-2 US-3 US-42.0 2.0 2.0 2.02 1 3 453700000 Hz 60300000 Hz 46200000 Hz 39400000 HzSuccess Success Success SuccessQAM64 QAM64 QAM64 QAM645120000 5120000 5120000 512000064 64 64 6440.5 dBmV 40.3 dBmV 39.8 dBmV 40.3 dBmV0 0 0 00 0 0 00 0 0 00 0 0 0
Channel Type
Channel ID
Frequency (Hz)
Ranging Status
Modulation
Symbol Rate (Sym/sec)
Mini-Slot Size
Power Level (dBmV)
T1 Timeouts
T2 Timeouts
T3 Timeouts
T4 Timeouts


I can tell its the upstream by BQM and logging the time it pings me and the gap between each ping does no go over 1000ms and can also tell that I'm sending every reply to the hub and there is no gap bigger then 1000ms.

revc.PNG

send.PNG

ping timeout.PNG

that.PNG

---------------------------------------------------------------
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 14.24K
  • 590
  • 1.37K
Alessandro Volta
19 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Getting packet loss

Seems the problem has gotten better so I see how things go from here.

---------------------------------------------------------------
0 Kudos
Reply