Menu
Reply
Ashleigh1207
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
151 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Flashing lights on hub 3

My WiFi was turned off unexpectedly last night as we were having electrics done. The hub has since turned back on, but I have no Internet connection. 

The arrows are flashing and the power light is a solid green, the power light then starts flashing and the arrows turn off.

I have tried the reset button on the back but it hasn't worked. I logged on online and it said it was update, but this has been like it for a whole night.

Any advice? 

Thanks 

0 Kudos
Reply
lotharmat
  • 2.54K
  • 188
  • 462
Trouble shooter
143 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Flashing lights on hub 3

Resets can be a bit finickety!

follow this procedure:

Make sure you can read all the default passwords on the base of the Hub before you do this

Unplug all ethernet cables

With the power on and the co-ax connected; press and hold the reset switch with a paperclip or sim removal tool for at least 60 seconds.

Allow 10 minutes to reboot, reset and stabilise



------------------------------------------------------------------
Hub 3 - Modem Mode - TP-Link Archer C7

0 Kudos
Reply
Ayisha_B
  • 1.46K
  • 50
  • 137
Forum Team
Forum Team
63 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Flashing lights on hub 3

Hi @Ashleigh1207,

 

Welcome to our Community Forums and thanks for posting.

 

I do apologise for our delayed response. Did the advice given by @lotharmat help?

 

Let me know if you are still having issues and I will be happy to look into this further 🙂

 

 

Ayisha_B
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply