Menu
Reply
Highlighted
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
92 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Flashing green lights on hub

I’ve had the flashing green arrows since around 10PM last night and haven’t been able to connect since. 

I’ve checked connections and tried rebooting/resetting multiple times but no luck. I suspect it could be a problem in the area but the service status site says that’s not the case. 

I tried calling customer support earlier but gave up after 45 mins so hoping someone here can help. 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 15.61K
  • 1.63K
  • 2.66K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
82 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Flashing green lights on hub

As well as trying the “check service,” Area status webpage" (link at top right of this forum), there is also a Service Status number - 0800 561 0061 - which usually tells you of more local issues down to postcode level (that may not be listed on the Area Status web page which usually covers 1000’s of customers) - that may give you more info, but even that wont cover problems affecting just a few customers.

If nothing shows on there, try calling it in as a fault (on 150 VM line - or 0345 454 1111 others) and see what they say when they test your connection and if possible, get a fault reference number – the UK call center is still picking up.

--------------------
John
--------------------

My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply