Menu
Reply
Highlighted
  • 1
  • 0
  • 0
Settling in
154 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Flashing green lights and no Wifi

Hi everyone 

I have a hub 3 and the internet arrows lights are flashing intermittently with the power light which is also green and flashing. The wifi light is fixed green. 

I have tried a factory reset with a paperclip and depressing the was for 20 secs but neither has worked.

Any ideas or is this a faulty Hub? 

Thanks 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 564
  • 190
  • 163
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
108 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Flashing green lights and no Wifi

Hi,

It seems that you may have a signal issue, please send me a PM with your account number and area ref number and I can look into this for you.

Thanks Chris





To PM just hover over my profile picture and click Send Message when the option comes up. Please don't post any of the info I've asked for in this thread as it's public

Here to help! I'm a technician helping out whilst working from home. Find out more


0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 1
  • 0
  • 0
Just joined
99 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Flashing green lights and no Wifi

Hi there I'm also having this very same problem with my hub/router also have the green flashing arrows and green solid WiFi symbol etc but nothings connecting and obviously no phone line either now, can someone please help me as I've also tried resetting them both but to now joy?????

 

Thanks 

Daniel

0 Kudos
Reply