Menu
Reply
  • 12
  • 0
  • 0
Joining in
265 Views
Message 11 of 14
Flag for a moderator

Re: Ethernet switch dropping connection with Hub 3.0

@paul307130 - What was the solution in the end? I am having exactly the same issue and have a similar setup. 

0 Kudos
Reply
  • 15.16K
  • 641
  • 1.47K
Alessandro Volta
261 Views
Message 12 of 14
Flag for a moderator

Re: Ethernet switch dropping connection with Hub 3.0

Likely they got a router and use the hub in modem mode.

---------------------------------------------------------------
0 Kudos
Reply
  • 12
  • 0
  • 0
Joining in
251 Views
Message 13 of 14
Flag for a moderator

Re: Ethernet switch dropping connection with Hub 3.0

 

@legacy1

Thanks - what's your setup? Looking for a router that works...been having these issues for too long so looking for something that works!

0 Kudos
Reply
  • 15.16K
  • 641
  • 1.47K
Alessandro Volta
246 Views
Message 14 of 14
Flag for a moderator

Re: Ethernet switch dropping connection with Hub 3.0

Lots of routers and managed switches depends on how fast you want to go I have a Zyxel USG60W which can do 400Mb TCP you can get at amazon for £250. Then for my main QoS router I have a Zyxel VPN300 that can do 1Gb TCP.

You could look at the Zyxel VPN2S which does hardware offloading so you get 1Gb TCP a odd bug thats being looked into is port 80 is limited to 500Mb but other ports like 443 go at 1Gb. But you need a wireless AP to go with it.

---------------------------------------------------------------
0 Kudos
Reply