Menu
Reply
jwilk
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
168 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Deco/Hub 3/Switch

So, I have a Hub 3 in modem mode, connected to a Deco via cable into a TP link 8 port switch worked fine, strong 200mb +wifi

Recently had a power cut, powered it all back up, no internet

Restarted modem mode, connected Deco and re set, that's fine

Connected switch, deco goes to red light no internet

Before I buy a new one, firstly probably the switch has a fault after power outage ? then, is there a particular switch that is more compatible (Netgear GS 108) 

0 Kudos
Reply
jwilk
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
164 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Deco/Hub 3/Switch

Currently have a TP link 

TL-SG1008D Network Switch - 8-port

0 Kudos
Reply
Adduxi
  • 3.19K
  • 249
  • 694
Very Insightful Person
Very Insightful Person
149 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Deco/Hub 3/Switch

Can you just confirm your connection is as below?

Hub ---> Deco ---> Switch

Can't see any reason why connecting a switch would cause the Deco to fail unless the switch is borked?  My own switches at home are unmanaged TP-Link ones and don't give any bother.  

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
jwilk
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
141 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Deco/Hub 3/Switch

Yep that's the one

Now got a PC ethernet into the Deco direct and it's fine

Must be the switch was cooked - odd, as it's blinking away with connections, just throws the Deco into red 

0 Kudos
Reply