Menu
Reply
blingbling
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
214 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

Connection to hub 3 issue

I set up my hub 3 to connect go app and now its not connecting and not allowing me to reconnect at all. Anybody else had this issue or can help? 

0 Kudos
Reply
lotharmat
  • 2.54K
  • 189
  • 462
Trouble shooter
188 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: Connection to hub 3 issue

Do you use Android 11? There is an issue with that and the connect app



------------------------------------------------------------------
Hub 3 - Modem Mode - TP-Link Archer C7

0 Kudos
Reply
blingbling
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
167 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: Connection to hub 3 issue

Yes I do 

0 Kudos
Reply
lotharmat
  • 2.54K
  • 189
  • 462
Trouble shooter
164 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator

Re: Connection to hub 3 issue

Alas you will need to wait for VM to fix the app - I believe it has been punted to the devs!



------------------------------------------------------------------
Hub 3 - Modem Mode - TP-Link Archer C7

0 Kudos
Reply
blingbling
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
148 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: Connection to hub 3 issue

I will be patient 😌 

0 Kudos
Reply
legacy1
  • 16.28K
  • 711
  • 1.6K
Alessandro Volta
134 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Connection to hub 3 issue


@blingbling wrote:

I will be patient 😌 


years patient....

---------------------------------------------------------------
0 Kudos
Reply