Menu
Reply
gerryb92
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
67 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Connect App - Settings Password Incorrect

Hello all, trying to connect my Hub3 to Connect app and keep getting the following error. I've factory reset my hub twice using the pin slot at the back, and also entered the settings password both manually and by scanning through phone camera. How can it still be incorrect? Help!

WhatsApp Image 2021-02-02 at 14.41.06.jpeg

Thanks

Gerry

0 Kudos
Reply
jbrennand
  • 20.43K
  • 2.18K
  • 3.61K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
63 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Connect App - Settings Password Incorrect

Note that a pinhole reset on a Hub3 can be a bit problematic - so do it (again) EXACTLY this way (not as the VM website says!).

With the Hub switched "on", disconnect any ethernet connections and then push in the “reset pin” with the end of a paperclip/thin nail/SIM tray “tool” or similar (bigger items like ball point pen ends may not press it in far enough) until you feel it at the “stop point” and hold it there firmly for a "timed" minimum of 60 seconds do NOT manually restart the Hub at any time. Leave it 10' or so to stabilise and then your passwords/passphrase for both the Hub settings and the Wifi networks will revert to the two printed on the Hub sticker on its base/side/card. Make sure you use the wifi one for devices connecting to the wifi and the settings/admin one to access the Hub (it is a six digit numeric one).

See if that sorts it.

--------------------
John
--------------------

I do not work for VM. My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router +2 Airport Express's. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply