Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
152 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

All lights are on but no Wifi!!

I have had no internet for 2 days! All of the lights are on as normal on my hub but I have zero connection. My phone, ipad, tv, etc cannot connect to it. I have ran the test multiple times and it tells me that everything is ok, I have turned it off/on, I have reset it, nothing is working.

I cannot get through the to anyone from virgin. I have called, messaged, sent a complaint email and absolutely nothing has happened. 

Can anyone recommend a way for me to fix this please. I am desperate! 

0 Kudos
Reply
  • 12.3K
  • 952
  • 1.58K
Alessandro Volta
140 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: All lights are on but no Wifi!!

Which Hub do you have ?

Which lights are illuminated / flashing ?

Have you got an ethernet cable connection ?

***********************************************************************************************************************************

Mike Robinson
Semi-Retired Aircraft Engineer & Computer Based Training and Learning Designer for many of the world's Military Arms.

My Broadband Ping - Mike Robbo
0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
125 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: All lights are on but no Wifi!!

I have a Super Hub 2.

These are the lights that I have on. The circled ones flicker.

2353B916-D9C0-4BCA-8ED9-BA6C0791C988.jpeg

0 Kudos
Reply
  • 17.59K
  • 1.85K
  • 3.06K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
107 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: All lights are on but no Wifi!!

Have you checked for “known network faults”?

As well as trying the “check service,” Area status webpage" (link at top right of this forum), also try the “free” Service Status number - 0800 561 0061 - which usually tells you of more local issues down to postcode level (that may not be listed on the Area Status web page which usually covers >1000’s of customers) - that may give you more info, but even that wont cover problems affecting just a few customers.

If nothing shows on there, try calling it in as a fault (on 150 VM line - or 0345 454 1111 others) and see what they say when they test your connection. If they say it’s a known fault, get a fault reference number – n.b.- the UK call centre is still picking up and calling at 08.00 gives the best chance of getting through quickly, although I got through recently in 20' at ~1pm midweek.

Or, a VM person should pick this thread up as soon as they see it and be able to help in a few days.

--------------------
John
--------------------

My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
  • 98
  • 5
  • 4
Up to speed
76 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: All lights are on but no Wifi!!

Hi

Have you at any point changed the Wi-Fi name, SSID, and now it defaults to that?

 

 


All is Calm
0 Kudos
Reply