Menu
Reply
garysully1986
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
547 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

2.4ghz not working 5ghz is on Hub4

Hi guys, I have my Hub4 for the last year and twice now I've lost internet connection to 2.4ghz network, my 5ghz is fine but none of my smart devices work on that frequency. Last time I did a factory reset and that solved the issue, I've done that again today and it didn't work. I've changed the SSID and that did not help either. Is there a solution for this issue?

 

 

 

 

0 Kudos
Reply
jbrennand
  • 33.58K
  • 3.3K
  • 6.38K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
502 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: 2.4ghz not working 5ghz is on Hub4

Call it in as a fault and see if they will swap the Hub for a new one - if its faulty.

May be one of the many firmware glitches that plague VM hubs. In which case I would suggest taking the issue out of VM's hands and get your own better quality router and wireless equipment.

--------------------
John
--------------------

I do not work for VM. My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router +2 Airport Express's. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
Natalie_L
  • 5.87K
  • 217
  • 444
Forum Team
Forum Team
476 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: 2.4ghz not working 5ghz is on Hub4

Hi garysully1986

 

Welcome to the Community and thank you for posting.

 

I am sorry to hear you are experiencing issues with your Hub 4, I appreciate this must be frustrating. 

 

I am unable to access your account to see if you have been able to speak to a member of the team so if you could please let us know if you have made any progress, we would be happy to assist further. 

 

Thanks

 

 

 

 

Nat
0 Kudos
Reply