Menu
Reply
Mike-xxx
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
187 Views
Message 1 of 7
Flag for a moderator

2.4g WiFi

Hi my 2.4g Wifi won't connect 5g is ok. Rebooted Hub 3. Still the same

0 Kudos
Reply
jpeg1
  • 4.78K
  • 264
  • 772
Superstar
176 Views
Message 2 of 7
Flag for a moderator

Re: 2.4g WiFi

Do you have different SSIDs for the two bands?

0 Kudos
Reply
Mike-xxx
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
163 Views
Message 3 of 7
Flag for a moderator

Re: 2.4g WiFi

Yes I do have 2 ssids. But still can't get 2.4g

0 Kudos
Reply
lotharmat
  • 2.54K
  • 189
  • 462
Trouble shooter
152 Views
Message 4 of 7
Flag for a moderator

Re: 2.4g WiFi

I'd try a full reset of the Hub!

Make sure you can read all the default passwords on the base of the Hub before you do this

Unplug all ethernet cables

With the power on and the co-ax connected; press and hold the reset switch with a paperclip or sim removal tool for at least 60 seconds.

Allow 10 minutes to reboot, reset and stabilise




------------------------------------------------------------------
Hub 3 - Modem Mode - TP-Link Archer C7

0 Kudos
Reply
Mike-xxx
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
138 Views
Message 5 of 7
Flag for a moderator

Re: 2.4g WiFi

Hi I have done a pinhole reset. And it has solved my problem. Thanks for all the help.

0 Kudos
Reply
lotharmat
  • 2.54K
  • 189
  • 462
Trouble shooter
134 Views
Message 6 of 7
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: 2.4g WiFi

Brilliant! - If it happens again - come back on here!

Worth keeping your eye on as if it keeps happening, it could be indicative of a WiFi failure of the Hub!



------------------------------------------------------------------
Hub 3 - Modem Mode - TP-Link Archer C7

Corey_C
  • 3.96K
  • 216
  • 331
Forum Team
Forum Team
65 Views
Message 7 of 7
Flag for a moderator

Re: 2.4g WiFi

Thanks for your posts and updates, Mike-xxx,

 

 

Glad to hear that lotharmat's advice helped.  You can also find online help here: https://www.virginmedia.com/help/services-support/broadband

 

Cheers,

Corey C

0 Kudos
Reply