Menu
Reply
Prxsr
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
166 Views
Message 1 of 7
Flag for a moderator

192.168.0.1 Unable to load

I have been trying for numerous days to access the web address 192.168.0.1 however when clicking enter the tab continuously loads with them prompting failed to load. 

I have tried alternative web address to reach the routers log in page but with no success.

 

can anyone help with this issue?

0 Kudos
Reply
jbrennand
  • 23.98K
  • 2.54K
  • 4.35K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
164 Views
Message 2 of 7
Flag for a moderator

Re: 192.168.0.1 Unable to load

Are you in modem mode? If so it is 192.168.100.1

--------------------
John
--------------------

I do not work for VM. My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router +2 Airport Express's. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
Prxsr
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
162 Views
Message 3 of 7
Flag for a moderator

Re: 192.168.0.1 Unable to load

I have attempted both

192.168.0.1

&

192.168.100.1

 

do you think it is worth giving the router a reset?

 

0 Kudos
Reply
jbrennand
  • 23.98K
  • 2.54K
  • 4.35K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
157 Views
Message 4 of 7
Flag for a moderator

Re: 192.168.0.1 Unable to load

Try another new browser

Are you trying on a phone over wifi? If so try a laptop/pc.

If that doesnt work connect on an ethernet cable and try again

--------------------
John
--------------------

I do not work for VM. My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router +2 Airport Express's. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
Prxsr
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
152 Views
Message 5 of 7
Flag for a moderator

Re: 192.168.0.1 Unable to load

I have just attempted loading both pages on Microsoft edge and chrome and still no luck.

Attempted on both a wired, wireless computer and my phone with no luck 

 

- Adam

0 Kudos
Reply
jbrennand
  • 23.98K
  • 2.54K
  • 4.35K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
137 Views
Message 6 of 7
Flag for a moderator

Re: 192.168.0.1 Unable to load

You will need to reset the Hub as per below.
__________________________________

With the Hub switched "on", disconnect any ethernet connections (leave the co-ax connected) and then push in the “reset pin” with the end of a paperclip/thin nail/SIM tray “tool” or similar (bigger items like ball point pen ends may not press it in far enough) until you feel it at the “stop point” and hold it there firmly for a "timed" minimum of 60 seconds do NOT manually restart the Hub at any time. Leave it 10' or so to stabilise and then your passwords/passphrase for both the Hub settings and the Wifi networks will revert to the two printed on the Hub sticker on its base/side/card. Unless you change them back to what they were previously in the settings

Make sure you use the wifi one for devices connecting to the wifi and the settings/admin one to access the Hub

See if that sorts it.

--------------------
John
--------------------

I do not work for VM. My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router +2 Airport Express's. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
Prxsr
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
134 Views
Message 7 of 7
Flag for a moderator

Re: 192.168.0.1 Unable to load

Thank you, I will see if that sorts it 

0 Kudos
Reply