Menu
Reply
bard_college
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
282 Views
Message 1 of 7
Flag for a moderator

New Account - Unable to Disable Parental Controls

I’m having the same problem…

0 Kudos
Reply
Molly_G
  • 1.15K
  • 53
  • 136
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
267 Views
Message 2 of 7
Flag for a moderator

Re: New Account - Unable to Disable Parental Controls

Hi @bard_college,

 

Sorry to hear that you're having issues with parental controls. Please can you confirm whether this is for your mobile account or broadband?

 

Thanks,

Molly_G
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
bard_college
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
266 Views
Message 3 of 7
Flag for a moderator

Re: New Account - Unable to Disable Parental Controls

Mobile

0 Kudos
Reply
Alex_RM
  • 6.31K
  • 328
  • 463
Forum Team
Forum Team
258 Views
Message 4 of 7
Flag for a moderator

Re: New Account - Unable to Disable Parental Controls

Thanks for getting back to us bard_college,

 

Can you confirm if you have tried to change this via your online account already?

 

Alex_Rm

0 Kudos
Reply
bard_college
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
256 Views
Message 5 of 7
Flag for a moderator

Re: New Account - Unable to Disable Parental Controls

Yep, the slider just reverts

0 Kudos
Reply
Gareth_L
  • 9.96K
  • 563
  • 1.12K
Forum Team
Forum Team
242 Views
Message 6 of 7
Flag for a moderator

Re: New Account - Unable to Disable Parental Controls

Hi bard_college

Thank you for replying

I am more than happy to take a look at this for you 
I will need to send you a private message to pass security 
If you can check the purple envelope top right of your screen that would be great 
Regards     
Gareth_L
 

0 Kudos
Reply
Gareth_L
  • 9.96K
  • 563
  • 1.12K
Forum Team
Forum Team
236 Views
Message 7 of 7
Flag for a moderator

Re: New Account - Unable to Disable Parental Controls

Hi bard_college

Thanks for those details 

I have removed the filter from here 

Can you see if that has worked 

It might need a reboot on the phone first though 

Gareth_L

0 Kudos
Reply