Menu
Reply
tony1964
  • 8
  • 0
  • 0
Joining in
516 Views
Message 1 of 14
Flag for a moderator

no landline for 4 days

getting told same answers  getting fixed etc 4 days now

0 Kudos
Reply
Zach_R
  • 4.17K
  • 137
  • 289
Forum Team
Forum Team
513 Views
Message 2 of 14
Flag for a moderator

Re: no landline for 4 days

Hi @tony1964,

Thank you for your post and welcome back to our community forums. We're here to help.
 

I'm so sorry to hear you're having some landline issues lately. Are any known service issues in the area currently being reported via our Service Status Dashboard for you?

Thanks,
 



Zach - Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
tony1964
  • 8
  • 0
  • 0
Joining in
506 Views
Message 3 of 14
Flag for a moderator

Re: no landline for 4 days

there was yesterday on the run test and received email saying everything fixed . but sill no dial tone and nothing when ringing in , getting fed up with it will be fixed by.........this time  been 4 days now and got some important calls to be received as my father in law is dying  130miles away and i cannot travel due to being disabled 

0 Kudos
Reply
Zach_R
  • 4.17K
  • 137
  • 289
Forum Team
Forum Team
499 Views
Message 4 of 14
Flag for a moderator

Re: no landline for 4 days

Hi @tony1964,

Is anything currently being reported via the link provided? Can you also confirm if your landline is connected via a router, or via a wall socket?

Thanks,
 



Zach - Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
tony1964
  • 8
  • 0
  • 0
Joining in
496 Views
Message 5 of 14
Flag for a moderator

Re: no landline for 4 days

I told them today and it is plugged into wall socket , there is not even a tone ringing in so must be external fault ?

0 Kudos
Reply
Zach_R
  • 4.17K
  • 137
  • 289
Forum Team
Forum Team
490 Views
Message 6 of 14
Flag for a moderator

Re: no landline for 4 days

Hi @tony1964,

Are there any other sockets in the home that you can test your landline in? Is it also possible to test a different landline handset? This way we can narrow down if the issue is equipment related.

Thanks,
 



Zach - Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
tony1964
  • 8
  • 0
  • 0
Joining in
480 Views
Message 7 of 14
Flag for a moderator

Re: no landline for 4 days

no other sockets or phones 

0 Kudos
Reply
Zach_R
  • 4.17K
  • 137
  • 289
Forum Team
Forum Team
471 Views
Message 8 of 14
Flag for a moderator

Re: no landline for 4 days

Hi @tony1964,

No problem. I'm going to send you a private message in a few moments so we can take some additional details and have a closer look at things.

Please respond to this at your earliest convenience and we can go from there.

Thanks,
 



Zach - Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
tony1964
  • 8
  • 0
  • 0
Joining in
468 Views
Message 9 of 14
Flag for a moderator

Re: no landline for 4 days

got an engineer to come round now thanks for your help

0 Kudos
Reply
Zach_R
  • 4.17K
  • 137
  • 289
Forum Team
Forum Team
456 Views
Message 10 of 14
Flag for a moderator

Re: no landline for 4 days

Hi @tony1964,

Thank you for the update. When is the engineer visit scheduled and booked for?

Thanks,
 



Zach - Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply