Menu
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
200 Views
Message 1 of 8
Flag for a moderator

no dial tone

Help I installed a new hub (4) last night and TV and broadband work fine but my land line which plugs into the hub doesn't work - no dial tone and shows a message 'line cord error". i worked perfectly with the previous hub a 3 

 

 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.76K
  • 154
  • 219
Forum Team
Forum Team
176 Views
Message 2 of 8
Flag for a moderator

Re: no dial tone

Thank you for the post Lynda13 and welcome to our community.

 

We can see you have since been in touch with the team, how are things following the call?

 

Thanks, Emily.

Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
169 Views
Message 3 of 8
Flag for a moderator

Re: no dial tone

All sorted thank you

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 20
  • 0
  • 0
Joining in
161 Views
Message 4 of 8
Flag for a moderator

Re: no dial tone

Can you tell me how it was fixed as I’m having same problem and everything else works.but don’t seem to be helping as said there end nothing wrong 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
143 Views
Message 5 of 8
Flag for a moderator

Re: no dial tone

Hi, can you advise what The resolution was because I am having the same problem. 
thanks

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 7.57K
  • 458
  • 478
Forum Team
Forum Team
117 Views
Message 6 of 8
Flag for a moderator

Re: no dial tone

HI Diamondade, 

Thanks for your post and welcome to our community.

Very sorry that you're having an issue with the landline, this isn't good. 

Is there no dial tone when you pick up the handset or when somebody calls you?

 

When did you get the new hub, has it been longer than 48 hours? 

Let us know more and we can run some further checks. 

 

 

Emma_C - Forum Team
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
95 Views
Message 7 of 8
Flag for a moderator

Re: no dial tone

Hi Emma, thanks. Seems to have resolved itself sometime today 👍🏻

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 1.72K
  • 80
  • 134
Forum Team
Forum Team
93 Views
Message 8 of 8
Flag for a moderator

Re: no dial tone

Glad to hear Diamondade,

thanks for letting us know 🙂 Glad to hear this has resolved itself

thanks,

Zoie

0 Kudos
Reply